Konsultation

Vi gör inte bara webbsidor, webbshoppar och webbappar. Genom våra år som utvecklare är vår verktygslåda bred. Vi har möjlighet att hjälpa dig och ditt företag med existerande projekt eller skräddarsydda lösningar.

Våra områden

Backend utveckling

Vi utför den mesta PHP baserade backend utveckling ni kan tänka er. Allt från att integrera betallösningar som Klarna eller kortbetalningar med Stripe och Swish eller varför inte koppla ihop ert nyhetsbrev med ert affärssystem. Integrationer och API:er är stommen i backend utveckling och oavsett om ni vill ansluta mot ett API eller bygga ett eget API har vi kompetensen att hjälpa er.

Frontend utveckling

Har ni en hemsida ni behöver hjälp att uppdatera, felsöka eller utveckla vidare. Ligger bilderna över texten eller har er WordPress sida blivit rosa? Vi löser allt från HTML till JavaScript (inte Java, det är något helt annat).

Spetskompetens inom WordPress och utveckling av plugins

Vi har stor erfarenhet och kunnande inom WordPress och utveckling av plugins inklusive allt där omkring. Vill du byta ut något element? Eller har din webbplats fått virus och/eller behöver uppdateras? Inga problem, vi kan lösa allt.

Mediaproduktion

Vi kan frilägga och redigera bilder i Photoshop för att du ska få dina bilder precis som du vill ha dem för din webbplats. Utöver Photoshop kan vi även vektorbaserad grafik i Illustrator och kan således göra exempelvis logotyper. Vi kan fixa din reklamfilm i Premier Pro eller skapa animationer i After effects.

Kontakt

Skicka oss ett meddelande om vad vi kan konsulta åt er med så återkommer vi så snart vi kan.

Det går även att kontakta oss direkt på info@trinxy.se eller via Facebook Messenger.

Du måste skriva ditt namn

Skriv en korrekt epostadress

Du måste skriva minst 30 tecken

Vad blir 4+3?

Jag samtycker till att Trinxy hanterar mina personuppgifter (Integritetspolicy).